Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-573-84755385
Επαφή τώρα

σχεδιάγραμμα επιχείρησης

2013-06-06

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η εταιρία εμπορικών συναλλαγών της Σαγκάη Riminghuan που περιορίστηκε καθιερώθηκε επίσημα το Μάιο του 2013, τοποθετημένος στη Σαγκάη, Κίνα. Η επιχείρησή μας ειδικευμένη στην παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων ασφάλειας όπως τα εμπόδια οδικής ασφάλειας, τα εμπόδια οχημάτων, τα εναντίον της σύγκρουσης energy-absorbing μαξιλάρια οχημάτων, και ο εναντίον της σύγκρουσης τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής (TMA).

τα τελευταία νέα της εταιρείας για σχεδιάγραμμα επιχείρησης  0

Έχουμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής στη κομητεία Jiashan, πόλη Jiaxing, όπου δίπλα στη Σαγκάη, με την ισχυρή δύναμη παραγωγής και την αξιόπιστη ικανότητα ανεφοδιασμού. Η αρχή μας: Ακολουθήστε τη ικανοποίηση πελατών όπως πρώτα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε στους πελάτες τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και την προσεκτική υπηρεσία, και εξασφαλίζουμε ότι παραδώστε τα αγαθά εγκαίρως.

 

Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στην Ιαπωνία, και έχουν έναν μεγάλο αριθμό κανονικών πελατών εκεί, οι αγορές επιχειρήσεων οδοποιίας εκεί τα προϊόντα μέσω του τμήματος πωλήσεών μας στην Ιαπωνία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για σχεδιάγραμμα επιχείρησης  1

Το εργοστάσιό μας έχει ένα πλήρες σύστημα της παραγωγής, του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης και του υψηλής ποιότητας εργατικού δυναμικού και έχει περάσει το σύστημα διαχείρισης παραγωγής ασφάλειας και αναγνωρίστηκε ως επιχειρήσεις μιας μικρού και μεσαίου μεγέθους τεχνολογίας στην επαρχία Zhejiang το 2017.

Το κινητό εμπόδιο οχημάτων (επίσης γνωστό ως εναντίον της σύγκρουσης οδόφραγμα οχημάτων) έχει λάβει δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Υπέβαλε αίτηση για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2014 (κατοχυρώστε το αριθ. με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.: ZL 2014 1 0503222.5), και αποκτηθείς το πιστοποιητικό πιστοποίησης το 2016 Εφαρμοσμένος για ένα άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2015 (κατοχυρώστε το αριθ. με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.: ZL 2015 1 0215381. Χ), και αποκτηθείς το πιστοποιητικό πιστοποίησης το 2017. Υπάρχουν επίσης διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για σχεδιάγραμμα επιχείρησης  2

Έχουμε μια πεπειραμένη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης. Μπορούμε να κατασκευάσουμε επάνω στο ζητούμενο σχέδιο των πελατών, και μπορούμε επίσης να κάνουμε το ειδικό σχέδιο για τους πελάτες.

 

Καλωσορίστε για να συμβουλευθείτε τη συζήτηση.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.