Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πυροσβεστική άσκηση 2023
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-573-84755385
Επαφή τώρα

Πυροσβεστική άσκηση 2023

2023-10-09

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πυροσβεστική άσκηση 2023

Για να κάνουν τους υπαλλήλους της εταιρείας να κατανοήσουν τις βασικές γνώσεις για την πρόληψη πυρκαγιάς, να βελτιώσουν την ευαισθητοποίηση για τις προφυλάξεις ασφαλείας, να αυξήσουν τη δύναμη της αγάπης για τον εαυτό,Κατανοήστε την αντιμετώπιση κινδύνου πυρκαγιάς, δεξιότητες διαφυγής, να μάθουν να σβήνουν πυρκαγιές και να εκκενώνουν τακτικά ανθρώπους και περιουσιακά στοιχεία, για να διασφαλίσουν την ασφάλεια της ζωής των εργαζομένων και την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων, 8 Οκτωβρίου 2023,Η εταιρεία διοργάνωσε εκπαίδευση πυρός και δραστηριότητες γεώτρησης.

 

Η άσκηση διεξήχθη με επείγον και ομαλό τρόπο και επιτεύχθηκε μια επιτυχημένη νίκη.αλλά επίσης να κατανοήσει τη γενική λειτουργία και χρήση του εξοπλισμού πυρόσβεσης βήματα και μεθόδους, και να βελτιώσει περαιτέρω το προσωπικό και το προσωπικό μίσθωσης για την αντιμετώπιση της απροσδόκητης ισχύος.

 

Στις 10:30 π.μ., η εταιρεία οργάνωσε μια αίθουσα συνεδριάσεων για όλους τους υπαλλήλους για να μάθουν την πυρόσβεση, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας και της αναγκαιότητας της πυρόσβεσης, το νόημα της πινακίδας ασφαλείας,την ταξινόμηση των πυροσβεστών, το πεδίο εφαρμογής κλπ.

 

Μέσα από την άσκηση πυρκαγιάς, ενισχύθηκε η αίσθηση πρόληψης του προσωπικού και η δύναμη της αυτοβοήθειας έκτακτης ανάγκης.

 

Μέσω αυτής της άσκησης πυρκαγιάς, η προληπτική συνείδηση του προσωπικού και η δύναμη αυτοδιάσωσης προστίθενται περαιτέρω,και να κατανοήσουν και να κατανοήσουν τη βασική λειτουργία του πώς να αναγνωρίσουν την κρίσιμη κατάσταση και πώς να εφαρμόσουν τα απαραίτητα μέτρα έκτακτης ανάγκης, ώστε να επιτευχθεί ταχεία, ομαλή, έγκαιρη και αποτελεσματική δράση σε περίπτωση ατυχήματος.Συχνά θα πραγματοποιήσουμε εκπαίδευση ή ασκήσεις για να βελτιώσουμε τις δεξιότητες διάσωσης έκτακτης ανάγκης του προσωπικού του υποκαταστήματός μας και την ολοκληρωμένη αλφαβητισμό αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης, να μειώσει αποτελεσματικά τις ζημίες από ατυχήματα, να μειώσει τις απώλειες από ατυχήματα, για να εξασφαλίσει την ασφαλή, υγιή και ομαλή πρόοδο της εταιρείας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πυροσβεστική άσκηση 2023  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πυροσβεστική άσκηση 2023  1

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.