Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πυροσβεστική άσκηση 2024
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-573-84755385
Επαφή τώρα

Πυροσβεστική άσκηση 2024

2024-06-07

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πυροσβεστική άσκηση 2024

Προκειμένου να ενισχυθεί η εκπαίδευση για την ασφάλεια κατά των πυρκαγιών για τους υπαλλήλους της εταιρείας, να βελτιωθεί η ικανότητα πρόληψης και ελέγχου πυρκαγιάς και η ικανότητα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης,να μάθουν τη σωστή χρήση των πυροσβεστών και όλων των ειδών εξοπλισμού πυρόσβεσηςΗ εταιρεία οργάνωσε μια πρακτική άσκηση πυρκαγιάς στις 9:30 π.μ. στις 7 Ιουνίου 2024 μπροστά από το κενό χώρο της εταιρείας.

Η άσκηση πυρκαγιάς διεξήχθη με οργανωμένο και έντονο τρόπο σύμφωνα με το προγραμματισμένο πρόγραμμα.την ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια κατά των πυρκαγιών και την ενίσχυση της αρχικής ικανότητας του προσωπικού για την καταπολέμηση πυρκαγιών, για την αποτελεσματική πρόληψη πυρκαγιών και ελαχιστοποίηση των κινδύνων.

Ο διευθυντής του εργοστασίου έκανε μια περίληψη της άσκησης, ικανοποιημένος από την επιτυχία της άσκησης και πρότεινε νέες απαιτήσεις για την ενίσχυση των εργασιών πρόληψης πυρκαγιάς.Μέσω αυτής της δραστηριότητας πυρκαγιάς, το προσωπικό έχει καλύτερη κατανόηση των γνώσεων ασφάλειας κατά της πυρκαγιάς,αλλά και να συμμετάσχουν στο προσωπικό της άσκησης πυρκαγιάς για την πρόληψη της ευαισθητοποίησης και τη χρήση εξοπλισμού πυρόσβεσης για την ενίσχυση της ικανότητας αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.

Οι ασκήσεις είναι καλά προετοιμασμένες, καλά οργανωμένες, οι ασκήσεις ήταν πλήρης επιτυχία.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πυροσβεστική άσκηση 2024  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πυροσβεστική άσκηση 2024  1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.