Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Interffic AMATERDAM
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-573-84755385
Επαφή τώρα

Interffic AMATERDAM

2020-09-28

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Interffic AMATERDAM

Η διεθνής έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ είναι η έκθεση βιομηχανίας διαχείριση παγκόσμιων μεγαλύτερη διεθνής μεταφορών και οδικές μεταφορές που φιλοξενείται από RAI EXPO Άμστερνταμ. Η ολλανδική μεταφορά παρουσιάζει ότι αντιπροσωπεύει τα υψηλότερα πρότυπα στη διεθνή βιομηχανία μεταφορών. Έχει μια ιστορία περισσότερων από 50 ετών δεδομένου ότι η πρώτη έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ, οι Κάτω Χώρες το 1962. Σαν προσδίδουσα γόητρο Διεθνή Έκθεση, η εξαμηνιαία έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ διεθνής έχει γίνει μια κανονική συλλογή των επαγγελματιών μεταφορών από όλο τον κόσμο.

 

Η επιχείρησή μας έχει συμμετάσχει στην έκθεση ασφάλειας κυκλοφορίας στο Άμστερνταμ, οι Κάτω Χώρες από το 2016. Βρήκαμε τα προϊόντα ότι μας ήταν πολύ δημοφιλή στην έκθεση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Interffic AMATERDAM  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Interffic AMATERDAM  1

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Interffic AMATERDAM  2

 

Λόγω του αντίκτυπου της επιδημίας, η έκθεση αναβλήθηκε την 23η Μαρτίου, solstice, στις 26 Μαρτίου 2021. Η έκθεση βρίσκεται σε Virsion 4 στάση αριθ.: 01,228. Ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες για να μας επισκεφτεί και να καθοδηγήσει.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Interffic AMATERDAM  3

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.