Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ένωση που χτίζει τη λίμνη δραστηριότητα-Qiandao
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-573-84755385
Επαφή τώρα

Ένωση που χτίζει τη λίμνη δραστηριότητα-Qiandao

2018-11-12

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ένωση που χτίζει τη λίμνη δραστηριότητα-Qiandao

8ος και 9ος αυτού του μήνα, η επιχείρηση οργάνωσε μια διμερή δραστηριότητα χτισίματος ομάδας για τους υπαλλήλους. Η θέση τουριστών είναι λίμνη Qiandao. Στις 7:20 AM στο 8ο, ο καθένας σύλλεξε στην επιχείρηση και πήρε ένα τετράωρο λεωφορείο στη λίμνη Qiandao.

 

Η πρώτη θέση είναι στο δασικό φραγμό οξυγόνου. Η βλάστηση στη φυσική περιοχή είναι πολύβλαστη και ο αέρας αναπνέεται με το άρωμα, το οποίο είναι να καθαρίσει του σώματος και της ψυχής. Αναρριχηθήκαμε επάνω στο βουνό κατά μήκος του ρεύματος. Τα ρεύματα και οι καταρράκτες μπορούν να δουν παντού στη φυσική περιοχή.

 

Μετά από να πάμε κάτω από το βουνό, οδηγήσαμε στην επόμενη θέση στον κύκλο γύρω από τη λίμνη. Ο καθένας επιλέγει ένα ποδήλατο και φορά ένα κράνος που οδηγά κατά μήκος του πράσινου δρόμου. Το τοπίο στο γύρο είναι πολύ όμορφο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένωση που χτίζει τη λίμνη δραστηριότητα-Qiandao  0

Το νησί Qiandao είναι όπως μια ζωγραφική τοπίων, τα βουνά στην απόσταση είναι misty, ποικίλος σε βάθος από πλησίον μακριά.


Το νησί Meifeng είναι αυτήν την περίοδο η καλύτερη θέση για να ανέλθει ένα Range Rover στη λίμνη Qiandao. Αν και Meifeng καλείται αιχμή, δεν είναι πραγματικά υψηλή. Μετά από να πάρετε στο νησί, μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε ένα τελεφερίκ ή να περπατήσετε. Επιλέγουμε αναμφισβήτητα να περπατήσουμε. Ο καιρός ήταν λεπτός ότι ημέρα. Μετά από να φθάσετε στην πλατφόρμα εξέτασης, μπορείτε να δείτε περισσότερο από 300 αστέρι-που στερεώνονται και σταυροειδή νησιά στην περιοχή λιμνών.

 

Το νησί Longshan, Longshan είναι το μόνο νησί με ένα πολιτιστικό τοπίο στη λίμνη Qiandao, και ο ναός Hai Rui είναι η ουσία του νησιού. Εκείνη τη στιγμή, Hai Rui διορίστηκε ως έπαρχος Chun'an, ο οποίος απέβαλε τους διεφθαρμένους υπαλλήλους τότε και κέρδισε τη φήμη «Haiqingtian». Οι άνθρωποι Chun'an σέβονται Hai Rui πάρα πολύ. Αφότου μεταφέρθηκε από Chun'an μετά από την πλήρη διάρκεια αξιώματός του, οι τοπικοί άνθρωποι συνέλεξαν αυθόρμητα τα κεφάλαια για να χτίσουν το ναό Hai Rui για να του τιμήσουν την μνήμη. Τώρα ο σεβασμός Hai Rui ντόπιων ακόμα ως αντιπρόσωπο της ακεραιότητας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένωση που χτίζει τη λίμνη δραστηριότητα-Qiandao  1

Έναντι του όμορφου τοπίου της λίμνης Qiandao, ενδιαφέρομαι για τις αρχαίες υποβρύχιες πόλεις που αναφέρονται από την πόλη και το Hecheng οδηγός-λιονταριών γύρου. Εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να χτιστεί ο σταθμός υδρενέργειας Xin'anjiang, 290.000 άνθρωποι άφησαν τα σπίτια τους και μετανάστευσαν. Οι δυο χιλιάδων ετών πόλεις της πόλης και Hecheng λιονταριών, μαζί με 27 κωμοπόλεις και περισσότερα από 1.000 χωριά, βύθισαν στο κατώτατο σημείο της λίμνης Qiandao. Σήμερα η αρχαία πόλη είναι ακόμα κοιμισμένη στα βαθιά νερά, και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένου.

 

Αυτή η δραστηριότητα όχι μόνο χαλαρώνει η καθεμία το σώμα και το μυαλό, αλλά και βελτιώνει τη συνειδητοποίηση ομάδων, η οποία προωθεί τη δημιουργία μιας ενωμένης και συνεργάσιμης εργασιακής ατμόσφαιρας μεταξύ των συναδέλφων στο τμήμα. Προωθήστε την κατανόηση μεταξύ των συναδέλφων και κλείστε τη σχέση μεταξύ των συναδέλφων. Τέλος, θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω την επιχείρηση για την παροχή μιας τέτοιας καλής δραστηριότητας χτισίματος ομάδας για τους υπαλλήλους.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.