Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η επιχείρησή μας διεξάγει τις ασκήσεις πυρκαγιάς
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-573-84755385
Επαφή τώρα

Η επιχείρησή μας διεξάγει τις ασκήσεις πυρκαγιάς

2016-01-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η επιχείρησή μας διεξάγει τις ασκήσεις πυρκαγιάς

Το απόγευμα της 20ής Ιανουαρίου, η επιχείρησή μας πραγματοποίησε το τρυπάνι πυρκαγιάς, και όλο το προσωπικό συμμετείχε μέσα και άσκησε τη δραστηριότητα.

 

Πριν από το τρυπάνι πυρκαγιάς, ο διευθυντής ήλιος, ο αξιωματικός ασφαλείας της επιχείρησης, εξήγησε και κατέδειξε λεπτομερώς τις μεθόδους λειτουργίας και τα προϊόντα πρώτης ανάγκης του πυροσβεστήρα, καθώς επίσης και τις προφυλάξεις σε περίπτωση πυρκαγιάς.

 

Στην άσκηση πυρόσβεσης, κάθε υπάλληλος συμμετείχε σε το και έσβησε την πυρκαγιά γρήγορα σύμφωνα με τη χρήση του ξηρού πυροσβεστήρα σκονών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρησή μας διεξάγει τις ασκήσεις πυρκαγιάς  0

Μέσω αυτού του τρυπανιού πυρκαγιάς, η γνώση πυρασφάλειας του προσωπικού και η αίσθηση ευθύνης έχουν βελτιωθεί, η δυνατότητα και οι μέθοδοι επείγουσας απάντησης τους έχουν κυριαρχηθεί, και περισσότερη εγγύηση πυρασφάλειας έχει παρασχεθεί για τη μελλοντική εργασία και τη ζωή τους, η οποία έχει προωθήσει αποτελεσματικά την ομαλή ανάπτυξη της καθημερινής εργασίας πυρασφάλειας της επιχείρησης.

 

Το προσωπικό έσβησε την πυρκαγιά από κοινού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρησή μας διεξάγει τις ασκήσεις πυρκαγιάς  1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.