Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η επιχείρησή μας συμμετείχε στην έκθεση μεταφορών του 2018 εθνική
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-573-84755385
Επαφή τώρα

Η επιχείρησή μας συμμετείχε στην έκθεση μεταφορών του 2018 εθνική

2018-08-04

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η επιχείρησή μας συμμετείχε στην έκθεση μεταφορών του 2018 εθνική

Το Jiaxing Riminghuan συμμετείχε στη διεθνή έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ στις Κάτω Χώρες στις 20-23 Μαρτίου 2018. Η έκθεση είναι η βιομηχανία EXPO παγκόσμιες μεγαλύτερη διεθνής διαχείριση κυκλοφορίας και οδικές μεταφορές που φιλοξενείται από RAI EXPO στο Άμστερνταμ, οι Κάτω Χώρες. Αντιπροσωπεύει το πιό υψηλό επίπεδο της διεθνούς βιομηχανίας μεταφορών. Αυτή τη στιγμή, η διεθνής έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ έχει γίνει η μεγαλύτερη και σημαντικότερη τεχνολογία EXPO μεταφορών στον κόσμο. Με τη συμμετοχή στη διεθνή έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ στις Κάτω Χώρες, οι άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις στη βιομηχανία μεταφορών μπορούν πλήρως να καταλάβουν την πιό πρόσφατη ανάπτυξη της βιομηχανίας, να παρουσιάσουν σημαντικές καινοτόμες τεχνολογίες τους, και να εξασφαλίσουν ότι συμβαδίζουν πάντα με τη The Times και επιταχύνουν την ανάπτυξή τους. Οι κύριες επιχειρήσεις στη βιομηχανία εκμεταλλεύθηκαν επίσης αυτήν την ευκαιρία να καταδείξουν πλήρως τα πιό πρόσφατες προϊόντα και τις τεχνολογίες τους στο τεσσάρων ημερών γεγονός βιομηχανίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρησή μας συμμετείχε στην έκθεση μεταφορών του 2018 εθνική  0

Επομένως, η επιχείρησή μας συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με αυτήν την έκθεση και επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στην ολλανδική έκθεση μεταφορών. Επειδή αυτό είναι μια ευκαιρία για την επιχείρησή μας να εμφανιστεί στο διεθνές στάδιο. Έχουμε κάνει τις ικανοποιητικές προετοιμασίες για αυτό. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης, πολλοί υπερπόντιοι πελάτες παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον στα προϊόντα μας. Είτε συζητούν τα τεχνικά ζητήματα του προϊόντος με τους τεχνικούς μας, είτε αφήνουν μια επαγγελματική κάρτα και παίρνουν μαζί το φυλλάδιο προϊόντων μας. Τα προϊόντα μας μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή των ευρωπαϊκών εκθετών που ήταν γνωστοί πάντα για τις υψηλές ζητήσεις τους, το οποίο είναι αναμφισβήτητα επιβεβαίωση και ενθάρρυνση για τα προϊόντα μας.

Τη δεύτερη ημέρα μετά από να επιστρέψουμε στην Κίνα, φιλενεργά ήρθαμε σε επαφή με τους ξένους πελάτες μέσω των στοιχείων επαφής των προοριζόμενων πελατών που συλλέχθηκαν από την έκθεση, και που αποκρίθηκαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τα προϊόντα που στόχευσαν για τις διαβουλεύσεις. Μέχρι τώρα, η επιχείρησή μας είναι ακόμα σε επαφή και διαπραγμάτευση με τους προοριζόμενους πελάτες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρησή μας συμμετείχε στην έκθεση μεταφορών του 2018 εθνική  1

Κοιτάζοντας στο μέλλον, Co. εξοπλισμού ασφάλειας κυκλοφορίας Jiaxing Riminghuan, το ΕΠΕ έχει ακόμα τον πολύ δρόμο. Είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες για τις σχετικές εθνικές πολιτικές επιχορήγησης, οι οποίες είναι μεγάλης σημασίας στη μείωση των δαπανών μάρκετινγκ των επιχειρήσεων. Ο ρυθμός μας δεν θα σταματήσει. Θα συμμετάσχουμε σε περισσότερες διεθνείς εκθέσεις για να παρουσιάσουμε προϊόντα μας στον κόσμο. Ελπίζουμε να είμαστε κερδοφόρα επιχείρηση και να έχουμε την οφειλόμενη συμβολή μας στη χώρα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.