Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-573-84755385
Επαφή τώρα

Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018

2018-01-18

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018

Θα συμμετάσχουμε στη διεθνή έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ (RAI Άμστερνταμ) στην Ολλανδία από τις 20 ως τις 23 Μαρτίου 2018. Εκείνη τη στιγμή, θα παρουσιάσουμε αντιπροσωπευτικότερες και πιό πρόσφατες συσκευές οδικής ασφάλειάς μας στην έκθεση.

 

Η διεθνής έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ είναι η έκθεση παγκόσμιου μεγαλύτερη διεθνούς εμπορίου στη διαχείριση κυκλοφορίας και τις οδικές μεταφορές που οργάνωσαν από τη μεταφορά του Άμστερνταμ RAI Expo.The Κάτω Χώρες δίκαια περισσότερο από 50 έτη ιστορίας από την πρώτη έκθεση το 1962 στο Άμστερνταμ. Αντιπροσωπεύει τα υψηλότερα πρότυπα της διεθνούς βιομηχανίας μεταφορών. Σαν προσδίδουσα γόητρο Διεθνή Έκθεση, η διεθνής έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ έχει γίνει μια συλλογή των επαγγελματιών βιομηχανίας μεταφορών σε όλο τον κόσμο για να συναντήσει τακτικά κάθε δύο έτη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018  1

 

Η διεθνής έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ έχει γίνει η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση τεχνολογίας μεταφορών στον κόσμο περισσότερο από 50 έτη. Κάθε δύο έτη, οι αριθμοί της διεθνούς βιομηχανίας μεταφορών θα συναντηθούν στον τόπο συναντήσεως της διεθνούς έκθεσης μεταφορών του Άμστερνταμ στην Ολλανδία.

 

Το κυριώτερο σημείο της διεθνούς έκθεσης μεταφορών του Άμστερνταμ είναι η κατασκευή της υποδομής μεταφορών, οδοποιία και συντήρηση, ασφάλεια κυκλοφορίας, ευφυής μεταφορά, στάθμευση σχετικές τεχνολογίες και υπηρεσίες. Παρέχετε έναν τόπο συναντήσεως για να επιδείξετε τις καινοτόμες τεχνολογίες της μεγάλης σημασίας. Η έκθεση προσελκύει πολλούς εμπειρογνώμονες και επιχειρησιακούς ιθύνοντες από σε όλο τον κόσμο. Παρέχει την καλύτερη πλατφόρμα επίδειξης για τα προϊόντα και την τεχνολογία των εκθετών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018  2

 

Η διεθνής έκθεση κυκλοφορίας του Άμστερνταμ στην Ολλανδία έχει παρουσιάσει τάση νέας τεχνολογίας και ανάπτυξης στον τομέα της τεχνολογίας μεταφορών. Η συμμετοχή των επαγγελματιών είναι μέχρι περισσότερους από 20 χιλιάες επιβάτες, και πολλοί από τους είναι οι επικεφαλής και οι ιθύνοντες των τμημάτων μεταφορών και των επιχειρήσεων των διάφορων κυβερνήσεων.

 

Με τη συμμετοχή στη διεθνή έκθεση μεταφορών του Άμστερνταμ στις Κάτω Χώρες, οι άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις στη βιομηχανία μπορούν πλήρως να καταλάβουν τις πιό πρόσφατες εξελίξεις στην υποδομή, τη διαχείριση κυκλοφορίας, την ασφάλεια και τις σταθμεύοντας βιομηχανίες και να εξασφαλίσουν ότι συμβαδίζουν πάντα με τη The Times και επιταχύνουν την ανάπτυξή τους. Οι βιομηχανικοί ηγέτες εκμεταλλεύονται επίσης αυτήν την ευκαιρία να επιδείξουν τα πιό πρόσφατες προϊόντα και τις τεχνολογίες τους σε ένα τεσσάρων ημερών γεγονός βιομηχανίας. Με την επιτυχή έκθεση ναυαρχίδων του στο Άμστερνταμ, το εμπορικό σήμα επίσης επιτυχώς έχει περιοδεύσει την Τουρκία, την Κίνα, την Ινδία και τη Βόρεια Αμερική.

 

Ο ακόλουθος είναι οι φωτογραφίες που πήραμε στην έκθεση του Άμστερνταμ στις Κάτω Χώρες το 2016:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018  4

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018  5

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θα συμμετάσχουμε στο RAI Άμστερνταμ στην Ολλανδία το Μάρτιο του 2018  6

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.