Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > Products > Τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής >
Τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής τσαντών απομονωτών αργιλίου σταθερός ρόδες για τον ψεκαστήρα

Τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής τσαντών απομονωτών αργιλίου σταθερός ρόδες για τον ψεκαστήρα

Τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής ψεκαστήρων

Τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής τσαντών απομονωτών

Μειώστε τον τοποθετημένο φορτηγό εξασθενητή δύναμης αντίκτυπου

Τόπος καταγωγής:

ΚΙΝΑ

Μάρκα:

RMHs

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Υλικό:
Αργίλιο
Μέγεθος:
Προσαρμοσμένος σύμφωνα με το πρότυπο
Εφαρμόσιμα πρότυπα:
Ψεκαστήρας, φορτηγό απορριμάτων, καθαρίζοντας όχημα, θεριστής, κ.λπ.
Λειτουργία:
Μειώστε τη δύναμη αντίκτυπου
Χρώμα:
Κυκλοφορία κίτρινη
Τοποθέτηση:
Το υποβάλτε το οπίσθιο τμήμα του φορτηγού
Κατασκευή:
Μετακινούμενος, με τις ρόδες
Εξαρτήματα:
Φως λάμψης
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Συσκευασία λεπτομέρειες
ξύλινο κιβώτιο 72pcs εμπορευματοκιβώτια 20 ιντσών
Χρόνος παράδοσης
30
Όροι πληρωμής
L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς
30PCSper1 μήνας
Περιγραφή προϊόντων

Αργιλίου τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής τσαντών απομονωτών λάμψης ελαφρύς σταθερός ρόδες

Περιγραφή προϊόντων


Η σταθερή συσκευασία απομονωτών εγκαθίσταται στο οπίσθιο τμήμα ενός μεγάλου οχήματος για να αποτρέψει την των μετόπισθεν σύγκρουση από το χτύπημα του κατώτατου σημείου του μεγάλου οχήματος, προστατεύοντας αποτελεσματικά την ασφάλεια του προσωπικού και των οχημάτων. Αυτή η σταθερή συσκευασία απομονωτών είναι κυρίως κατάλληλη για την προσωρινές συντήρηση και την κατασκευή στους δρόμους. Το όχημα που εγκαθίσταται με τη συσκευή σταθμεύουν γύρω από την περιοχή οικοδομής, και μετά από το όχημα συγκρούεται τυχαία, μπορεί να απορροφήσει τον αντίκτυπο που προκαλείται από την των μετόπισθεν σύγκρουση του οχήματος και να προστατεύσει την ασφάλεια της περιοχής εργασίας. Όλα τα προϊόντα μας στην αγορά έχουν περάσει τη δοκιμή οδικής ασφάλειας στην Ιαπωνία και καλύπτουν τις απαιτήσεις των κανονισμών οδικής ασφάλειας.

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων1. Η σταθερή τσάντα απομονωτών αποτελείται από το ανακυκλώσιμο υλικό κραμάτων αργιλίου. Το μη-εύφλεκτο των υλικών μπορεί να μειώσει την κάλυψη των ατυχημάτων.
2. Έξω από το σταθερό απομονωτή η τσάντα ψεκάζεται, η οποία είναι κατάλληλη για τις υπαίθριες καιρικές συνθήκες και δεν είναι εύκολο να εξασθενιστεί και να οξυδώσει.
3. Υπάρχει μια εντυπωσιακή κόκκινη και άσπρη αντανακλαστική ταινία στο μέτωπο της σταθερής τσάντας απομονωτών, και ένας φακός εγκαθίσταται στο ανώτερο μέρος, η επίδραση προειδοποίησης είναι πολύ προφανής.
4. Η σταθερή τσάντα απομονωτών είναι ελαφρύτερη σε βάρος, με τις λαβές και στις πλευρές, και τις ρόδες στο κατώτατο σημείο για την εύκολη μετακίνηση.
5. Το ενσωματωμένο energy-absorbing υλικό έχει λάβει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση, η οποία μπορεί να ασκήσει τη μείωση της απόδοσης εάν είναι ένας μετωπικός αντίκτυπος ή ένας δευτερεύων αντίκτυπος.
6. Το ποσοστό χρησιμοποίησης και το εκτατό του αργιλίου είναι εξαιρετικά υψηλά. Εάν η σύγκρουση δεν είναι πολύ σοβαρή, μπορείτε να συνεχίσετε να την χρησιμοποιείτε μέσω της απλής τακτοποίησης, η οποία κερδίζει πολύ δαπάνες.
7. Εξατομικεύσιμες προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Προδιαγραφές προϊόντων
Προσωρινός TMA TMA σταθερό
Πρότυπο προϊόντων Ο hs-80w-ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ Πρότυπο προϊόντων HS-80w-LF
Καθορισμένη ταχύτητα 80km/h Καθορισμένη ταχύτητα 80km/h
Εφαρμόσιμο βάρος οχημάτων 2.0-4.0t Εφαρμόσιμο βάρος οχημάτων 2.0-4.0t
Βάρος προϊόντων 37kg*2 Βάρος προϊόντων 95kg
Βάρος ανύψωσης 59kg Βάρος ανύψωσης 117kg
Συνολικό βάρος 133kg Συνολικό βάρος 212kg
Μέγεθος (ψ) 660mm Μέγεθος (ψ) 1835mm
Μέγεθος (η) 1055mm Μέγεθος (η) 470mm
Μέγεθος (λ) 650mm Μέγεθος (λ) 565mm
Υλικό απομονωτών Κράμα αργιλίου Υλικό απομονωτών Κράμα αργιλίου

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης


Η εταιρία εμπορικών συναλλαγών της Σαγκάη Riminghuan που περιορίστηκε καθιερώθηκε επίσημα το Μάιο του 2013, τοποθετημένος στη Σαγκάη, Κίνα. Η επιχείρησή μας ειδικευμένη στην παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων ασφάλειας όπως τα εμπόδια οδικής ασφάλειας, τα εμπόδια οχημάτων, τα εναντίον της σύγκρουσης energy-absorbing μαξιλάρια οχημάτων, και ο εναντίον της σύγκρουσης τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής (TMA).

 

Η επιχείρησή μας έχει την ισχυρή δύναμη παραγωγής και την ισχυρή ικανότητα ανεφοδιασμού. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στην Ιαπωνία. Συνεργαζόμαστε με τις επιχειρήσεις οδοποιίας στην Ιαπωνία και έχουμε τη σταθερή απαίτηση εξαγωγής κάθε μήνα.

 

Έχουμε τις ομάδες μας Ε&Α και σχεδίου, και μπορούμε να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

 

Το Riminghuan έχει περάσει το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας & ποιότητας και αναγνωρίστηκε ως μικρή και μέση υψηλός-teeh-μέγιστη επιχείρηση στην επαρχία Zhejiang το 2017. Πολλά προϊόντα έχουν περάσει τις υπερπόντιες επαγγελματικές δοκιμές και την αποκτηθείσα πιστοποίηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής τσαντών απομονωτών αργιλίου σταθερός ρόδες για τον ψεκαστήρα 0

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.