Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > Products > Αντανακλαστικά σημάδια κυκλοφορίας >
Φως των ηλιακών λαστιχένιων αδιάβροχων αντανακλαστικών κυκλοφορίας εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγήσεων σημαδιών ΣΥΝΕΧΟΎΣ κόκκινων

Φως των ηλιακών λαστιχένιων αδιάβροχων αντανακλαστικών κυκλοφορίας εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγήσεων σημαδιών ΣΥΝΕΧΟΎΣ κόκκινων

Λαστιχένια αντανακλαστικά σημάδια κυκλοφορίας

Αντανακλαστικά σημάδια κυκλοφορίας αδιάβροχα

Σημάδια κυκλοφορίας ηλεκτροστατικού ψεκασμού αντανακλαστικά

Τόπος καταγωγής:

ΚΙΝΑ

Μάρκα:

RMHs

Πιστοποίηση:

ISO9001

Αριθμό μοντέλου:

Πίνακας βελών οδηγήσεων

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Υλικό:
Πλαστικός λαστιχένιος αδιάβροχος αργιλίου
Μέγεθος:
L800*W400*H10mm
Βάρος:
3kg
Χρώμα:
Το κίτρινο /Orange
Χρήση:
προειδοποίηση νύχτας
Ελαφρύ σχέδιο:
σταθερός ελαφρύς τρόπος, βαθμιαίος τρόπος αλλαγής και λάμποντας τρόπος
Διαδικασία επεξεργασίας επιφάνειας:
Ηλεκτροστατικός ψεκασμός
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Συσκευασία λεπτομέρειες
Συσκευασία 1150pcs χαρτοκιβωτίων εμπορευματοκιβώτια 20 ιντσών
Χρόνος παράδοσης
30
Όροι πληρωμής
T/T
Δυνατότητα προσφοράς
400PCSper1 μήνας
Περιγραφή προϊόντων

Ελαφριά λαστιχένια αδιάβροχα αντανακλαστικά σημάδια κυκλοφορίας εναλλασσόμενου ρεύματος, συνεχούς ρεύματος και των ηλιακών κόκκινων οδηγήσεων

Ο πίνακας βελών των οδηγήσεων χρησιμοποιείται για την ένδειξη οδικής ασφάλειας στις περιοχές οδοποιίας και τα τμήματα οδικού ελέγχου όπου η καθοδήγηση κυκλοφορίας απαιτείται και η διαφάνεια είναι χαμηλή. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στα εναντίον της σύγκρουσης εμπόδιά μας. Το φως των κόκκινων οδηγήσεων, με το δυναμικό φωτεινό τρόπο, μπορεί να αυξήσει την ασφαλή οπτική σειρά, να βελτιώσει τη διαφάνεια, σωστά τα οχήματα οδηγών, και να διαδραματίσει έναν ρόλο προειδοποίησης τη νύχτα ή στη χαμηλή ορατότητα.
Η ελαφριά επιφάνεια πιάτων οδηγών αποτελείται από την κάμψη πιάτων αργιλίου, και το εξωτερικό ψεκάζεται με την αντιοξειδωτική επεξεργασία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους υπαίθριους όρους. Ζυγίζει μόνο 3KG και είναι εύκολο να φέρει.


Φως των ηλιακών λαστιχένιων αδιάβροχων αντανακλαστικών κυκλοφορίας εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγήσεων σημαδιών ΣΥΝΕΧΟΎΣ κόκκινων 0


Το μέρος βελών των οδηγήσεων αποτελείται από 8 κομμάτια του κόκκινου αδιάβροχου πλαστικού και εξοπλίζεται με τις χάντρες των κόκκινων οδηγήσεων. Υπάρχει σταθεροί ελαφριοί, βαθμιαίοι αλλαγή και τρόποι τρεμουλιασμάτων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για τους διαφορετικούς καιρικούς και κυκλοφορίας όρους. Η επίδραση επίδειξης είναι πολύ ιδανική.


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο δρόμο, να καθοριστεί στο αυτοκίνητο, ή να συνδυαστεί με τα προϊόντα μας. Οι φωτεινές οδηγήσεις και ο δυναμικός εκπέμπων φως τρόπος μπορούν να αυξήσουν την ασφαλή απόσταση θέας και να διαδραματίσουν έναν αποτελεσματικό ρόλο προειδοποίησης στην περίπτωση της νύχτας ή της χαμηλής ορατότητας.

Φως των ηλιακών λαστιχένιων αδιάβροχων αντανακλαστικών κυκλοφορίας εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγήσεων σημαδιών ΣΥΝΕΧΟΎΣ κόκκινων 1

 

Πλεονέκτημα
1. Ο πίνακας βελών των οδηγήσεων είναι ελαφρύς σε βάρος και εύκολο να φληθεί.
2. Η επιφάνεια του προϊόντος υιοθετεί τη διαδικασία του ηλεκτροστατικού ψεκασμού, ο οποίος μπορεί να είναι αδιάβροχος, κατά της ομίχλης, αντιοξειδωτικός και αντι-διαρροή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κανονικά υπό τις αυστηρές καιρικές συνθήκες όπως η βροχή, το χιόνι και η ελαφριά ομίχλη.
3. Το χρώμα βελών που δίνει την επίδραση είναι πολύ ιδανικό, και ο εκπέμπων φως τρόπος μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τους οδικούς όρους.
4. Ο πίνακας βελών μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο δρόμο, να καθοριστεί στο αυτοκίνητο, ή να χρησιμοποιηθεί με τα προϊόντα μας.
5. Το μέρος βελών των οδηγήσεων αποτελείται από 8 κομμάτια του κόκκινου αδιάβροχου πλαστικού, που εξοπλίζονται με τις χάντρες λαμπτήρων των μικρών κόκκινων οδηγήσεων. Υπάρχουν τρεις φωτεινοί τρόποι: σταθερή ελαφριά, βαθμιαία αλλαγή, και τρεμούλιασμα, κατάλληλο για την εύκαμπτη χρήση υπό τους διαφορετικούς όρους καιρού και κυκλοφορίας.
6. Υπάρχουν τρεις τρόποι παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για να επιλέξουν από. Εναλλασσόμενο ρεύμα, άμεσες ρεύμα και ηλιακή ενέργεια.
7. Το κιβώτιο μπαταριών είναι αδιάβροχο και ασφαλές να χρησιμοποιήσει.


Πεδίο της εφαρμογής
Περιοχή οδοποιίας
Τμήμα οδικού ελέγχου
Στους όρους άσχημου καιρού
Εγκατεστημένος στα προϊόντα μας
Εγκατεστημένος πίσω από το όχημα εφαρμοσμένης μηχανικής και το όχημα συντήρησης


Τρόπος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος: Εναλλασσόμενο ρεύμα, συνεχές ρεύμα και ηλιακός.

 

Φως των ηλιακών λαστιχένιων αδιάβροχων αντανακλαστικών κυκλοφορίας εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγήσεων σημαδιών ΣΥΝΕΧΟΎΣ κόκκινων 2

Φως των ηλιακών λαστιχένιων αδιάβροχων αντανακλαστικών κυκλοφορίας εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγήσεων σημαδιών ΣΥΝΕΧΟΎΣ κόκκινων 3

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η εταιρία εμπορικών συναλλαγών της Σαγκάη Riminghuan που περιορίστηκε καθιερώθηκε επίσημα το Μάιο του 2013, τοποθετημένος στη Σαγκάη, Κίνα. Η επιχείρησή μας ειδικευμένη στην παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων ασφάλειας όπως τα εμπόδια οδικής ασφάλειας, τα εμπόδια οχημάτων, τα εναντίον της σύγκρουσης energy-absorbing μαξιλάρια οχημάτων, και ο εναντίον της σύγκρουσης τοποθετημένος φορτηγό εξασθενητής (TMA).

 

Η επιχείρησή μας έχει την ισχυρή δύναμη παραγωγής και την ισχυρή ικανότητα ανεφοδιασμού. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στην Ιαπωνία. Συνεργαζόμαστε με τις επιχειρήσεις οδοποιίας στην Ιαπωνία και έχουμε τη σταθερή απαίτηση εξαγωγής κάθε μήνα.

 

Έχουμε τις ομάδες μας Ε&Α και σχεδίου, και μπορούμε να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

 

Το Riminghuan έχει περάσει το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας & ποιότητας και αναγνωρίστηκε ως μικρή και μέση υψηλός-teeh-μέγιστη επιχείρηση στην επαρχία Zhejiang το 2017. Πολλά προϊόντα έχουν περάσει τις υπερπόντιες επαγγελματικές δοκιμές και την αποκτηθείσα πιστοποίηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Φως των ηλιακών λαστιχένιων αδιάβροχων αντανακλαστικών κυκλοφορίας εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγήσεων σημαδιών ΣΥΝΕΧΟΎΣ κόκκινων 4

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητά οδοφράγματα οχημάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 portablevehiclebarricades.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.